Spring naar inhoud

Kevinnnet

Leden
 • Aantal Berichten

  28
 • Lid geworden

 • Laaste bezoek

 • Aantal dagen gewonnen

  1

Kevinnnet won de dag voor het laatst 7 Juni

Kevinnnet had de meest gelikede inhoud!

Reputatie

2 Neutral

Recente profiel bezoekers

Dit is momenteel uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere bezoekers.

 1. Heb je gelijk in. Vond ik ook altijd een probleem bij van Persie bij het Nederlands elftal. Soms liep het bij hem echt niet, maar hij werd telkens in de basis gezet.
 2. Kevinnnet

  Doen jullie aan sport?

  Voetballen doe ik al een tijdje niet meer, maar ik ben wel een fervent hardloper nu. Dit jaar toch weer een aantal 10km wedstrijdjes en 2 halve marathons. Wat doen jullie aan sport?
 3. Ik kan me best voorstellen dat als je met een groep van 15 vrienden naar het voetbal gaat, het niet zo gezellig is als er een paar meter tussen vriend 1 en 15 zit. Ga dan maar lekker staan. NAC heeft toch ook al een poosje een statribune?
 4. Natuurlijk wil je als club zo hoog mogelijk spelen, maar je punt snap ik helemaal. Tweede divisie is wel de opmaat naar profvoetbal, dus misschien moeten clubs er al voor kiezen om niet naar de Tweede Divisie te promoveren.
 5. Ik vind het ook lastig om precies aan te wijzen waar het nu fout gaat. Misschien toch wat vaker die voorzetten van de zijkant of vaker van afstand schieten? Wat denken jullie?
 6. Misschien als er nog iemand met een grote zak geld komt aanzetten bij een club uit de middenmoot 💰
 7. Dat was maar een saaie pot voetbal vanavond. Het mag allemaal wel wat sneller gaan bij Nederland. Iedereen blijft maar stil staan en paast de bal terug. Jammer maar gelukkig zijn de play-offs voor het EK al behaald mocht de kwalificatie mislukken.
 8. Interessante vraag. Wat zou het toch mooi zijn als er een stunt komt zoals toen in 2016 in de Premier League met Leicester City. Van degradatie kandidaat naar kampioen.
 9. Ik kijk niet elke wedstrijd maar pik toch de meeste wedstrijden van Feyenoord mee. Het vaste Studio Sport moment op zondag kijk ik maar weinig, maar Studio Voetbal sla ik eigenlijk nooit over. Wat kijken jullie zoal aan voetbal gerelateerde programma's? VI kijk ik voor het vermaak, niet voor de voetbal, maar bijvoorbeeld Betweters op YouTube van Hugo Borst en Koert Westerman vind ik echt een aanrader. Verder ben ik echt fan van Bureau Sport en mis ik Holland Sport enorm.
 10. Is het talkshow programma van de NOS iets? Ik vind die Sjoerd in ieder geval een prima presentator.
 11. Als je ziet dat Cillessen bij de strafschop tegen Engeland al enorm vroeg van zijn plaats af gaat denk ik van niet.
 12. Ik heb vanavond nog niet gekeken, maar het is in ieder geval goed om te zien dat de NOS dagelijks met een talkshow komt, dat moet het publiek toch ook wel een beetje opwarmen. Dinsdag kijk ik sowieso en wie weet pak ik nog wat andere wedstrijden mee, er is tegenwoordig toch niet super veel boeiends op tv.
 13. Hij is ondertussen geen trainer meer, maar ben altijd wel fan geweest van Ron Jans. Zeker bij PEC zag je dat het geen super team was, maar zeker met de focus op de sfeer in de groep en teamspel kwam PEC een heel eind. Ze wonnen zelfs de beker. Kwaliteit in je team hebben is belangrijk natuurlijk, maar de sfeer ook.
 14. Goede vraag, ik gok dat de KNVB het ook niet heel vaak tegen zal komen 😃

Welkom bij Voetbalstek.nl!


Hét platform voor voetbalminnend Nederland!

Nog geen lid? Registreer je dan snel - je kunt meteen posten en gebruik maken van alle site functies!

Recente Afbeeldingen

×
×
 • Maak Nieuw...