Spring naar inhoud

Johan

Beheerders
 • Aantal Berichten

  85
 • Lid geworden

 • Laaste bezoek

 • Aantal dagen gewonnen

  2

Johan won de dag voor het laatst 10 Juni

Johan had de meest gelikede inhoud!

Reputatie

3 Neutral

Over Johan

 • Verjaardag 4 Maart

Persoonlijk

 • Geslacht
  Man
 • Favoriete Clubs
  Ajax, Arsenal, FC Barcelona, Telstar

Recente profiel bezoekers

Dit is momenteel uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere bezoekers.

 1. Paul Pogba lijkt het ergens anders te willen proberen na drie jaar bij Manchester United. De middenvelder eindigde afgelopen seizoen op de zesde plek met Man U en dat is natuurlijk niet waar een speler van zijn kaliber hoort. Het spelen van de Champions League is denk ik wel belangrijk voor spelers van een bepaald niveau. Tot nu toe lijkt Real Madrid de beste papieren te hebben.
 2. Beiden zijn naar verluidt bereid 30 miljoen Euro over te maken voor de reservedoelman van FC Barcelona. Cillessen heeft er drie seizoenen gezeten, maar moet meestal op de bank plaatsnemen want Marc-Andre ter Stegen krijgt de voorkeur van trainer Ernesto Valverde. Ik vind dat Cillessen wel die stap moet maken. Het is nooit goed voor je ontwikkeling om telkens weer op de bank te moeten beginnen. Dat zijn trouwens wel twee leuke clubs, dus dat komt denk ik allemaal wel goed.
 3. Ja, helemaal wit heeft inderdaad iets bijzonders. Lelijkste tenues dan? Voor mij zijn het denk ik RKC/Cambuur/Dordrecht. Geel/blauw en groen/wit zijn niet echt mooie kleurencombinaties in mijn ogen.
 4. Ik denk dat Colombia het heel goed gaat doen. Ik verwacht een finale tussen hen en Brazilie. Hele leuke wedstrijd overigens, dank voor het posten.
 5. Ik heb het gevoel dat het amateurvoetbal aardig leeft in Friesland. Het lijkt alsof het er vaak heel gepassioneerd aan toe gaat. Maar goed, dit kan natuurlijk niet. En bij amateurwedstrijden is de politie/ME er meestal niet bij. Ik vind het altijd jammer wanneer mensen zich niet kunnen beheersen, want dit soort incidenten zorgen vaak voor minder vrijheid bij voetbalwedstrijden (op den duur dan).
 6. Wat is jouw favoriete clubtenue of kleurencombinatie in het voetbal? Ik vind felle kleuren eigenlijk het mooist. Go Ahead Eagles bijvoorbeeld, maar ook FC Barcelona.
 7. Jörgensen is een goede speler, dus dat is in elk geval positief. Ik denk ook wel dat plek 3 het hoogst haalbare is voor Feyenoord momenteel. En goede zaak om in de jeugd te blijven investeren. Daar moet het toch van komen aangezien Feyenoord telkens de Champions League miljoenen misloopt. Welkom Marco!
 8. Nee, dat is een man die prima bij de club past - heeft er ook gespeeld als ik mij niet vergis. Ik denk dat hij over de juiste mentaliteit beschikt en ook wel iemand is die de club goed kent. Ik verwacht sowieso dat de Eagles het dit jaar goed gaan doen.
 9. Soms lijkt het alsof de kleine clubs eeuwig klein blijven. Toch zijn er KKD clubs die een mooie verleden hebben, of veel potentie qua achterban/potientele sponsors/toeschouwersaantallen enzovoort. Ik heb het gevoel dat er misschien meerdere clubs zijn die wellicht slapende reuzen zijn. Clubs als Cambuur, MVV en Volendam horen daar sowieso bij (denk ik) maar er zijn vast ook andere. Wat denk jij?
 10. Mooi verhaal. Ik heb af en toe het idee dat voetbal in Engeland leuker is in de lagere divisies - knusser, en niet zo commercieel. Neem nou Griffin Park (Brentford City FC). Echt een prachtig ouderwets voetbalstadion. Dat vind ik een toch veel mooier dan zo'n blok beton met de naam Emirates opgeplakt.
 11. Ik heb ook delen van de wedstrijd gezien, en ben het met je eens. Het was inderdaad vaak moeilijk om naar te kijken. Ik heb het idee dat vrouwenvoetbal in het westen een stuk verder is. Vrouwen uit echte voetballanden hebben een betere kans dat ze een goede opleiding/begeleiding krijgen. Je hebt betere trainers en een sfeer waarin voetbal zo'n beetje alles is.
 12. Waar is de Waard nou uberhaupt mee bezig? Hij lijkt zich er totaal niet van bewust te zijn wat er nodig is om te slagen in het profvoetbal. En altijd met die rare broeken en gekke bekken. Maar wat is zijn ultieme doel? Met Snoei en Buter had je twee gasten die leven voor het voetbal. Mensen die zich met hart en ziel insteken. Als dat maar goed afloopt in Velsen-Zuid...
 13. Ik denk dat veel mensen zo'n wedstrijd laten schieten. Zondagmiddag vind ik trouwens ook niks. Het is dan vaak sfeerloos op de een of andere manier. Vrijdag om 19:00/20:00 vind ik het allerleukst.
 14. Te jong en ook gewoon niet genoeg ervaring als trainer. Hij was laatst assistent-trainer bij Helmond Sport. Helmond heeft een verschrikkelijk seizoen achter de rug en Ultee heeft bovendien nooit een volwaardig eerste elftal onder zijn hoede gehad. Ik bedoel, leeftijd is niet alles natuurlijk, maar ik vind het een wel erg verassende keuze.
 15. Dat Buter opstapt vind ik wel rampzalig voor de club, eerlijk gezegd. Hij had een prima visie en misschien nog belangrijker, heel wat goede contacten in de voetbalwereld. Ik denk niet dat je het duo Snoei/Buter zo makkelijk vervangt. Dat wordt erg lastig voor de Witte Leeuwen. Ik vrees ook een hele matige seizoen. Maar goed, je weet het maar nooit. Misschien komen ze binnenkort nog met een leuke nieuwe trainer. Dan ziet alles er een stuk beter uit, lijkt me. Alhoewel hij natuurlijk creatief zal moeten zijn. Met dat lage spelersbudget voor het seizoen '19/'20 wordt het er niet makkelijker op.

Welkom bij Voetbalstek.nl!


Hét platform voor voetbalminnend Nederland!

Nog geen lid? Registreer je dan snel - je kunt meteen posten en gebruik maken van alle site functies!

Recente Afbeeldingen

×
×
 • Maak Nieuw...