Spring naar inhoud

Scorebord


Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste waardering op 10-06-19 in alle delen van de site

  1. 1 punt
    Een tijd lang moesten alle stadions in Nederland alleen maar over zitplaatsen beschikken. Nu zie je af en toe een staantribune of een staanvak. Als ik het goed begrijp was het zaak om alleen maar zitplaatsen te gebruiken na de Hillsborough-ramp in Engeland, maar dat was in 1989. Het heeft dus lang geduurd voordat alle stadions in Nederland eindelijk alleen maar zitplaatsen hadden. Was dat eindelijk het geval, krijg je nu weer opeens staantribunes en staanvakken. Ik blijf het raar vinden. Weet iemand hier meer over? En wat doe jij liever - zitten of staan?
  2. 1 punt
    Tegenwoordig niet zo veel meer. Een beetje lopen/gewichtheffen, maar dat is ook wel sporadisch. In de jeugd heb ik voetbal gespeeld en veel gefietst, maar de auto is nu wel zo relaxed.
  3. 1 punt
    Ik denk dat Koeman het lef moet hebben om Depay eerder naar de kant te halen als het niet loopt met hem. Hij heeft hele goede wedstrijden, maar er zijn er ook bij waarbij het armoe troef is en dan kan je veel beter Luuk de Jong een echte kans geven, in plaats van de laatste tien minuten.

Welkom bij Voetbalstek.nl!


Hét platform voor voetbalminnend Nederland!

Nog geen lid? Registreer je dan snel - je kunt meteen posten en gebruik maken van alle site functies!

Recente Afbeeldingen

×
×
  • Maak Nieuw...