Spring naar inhoud

Scorebord


Populaire inhoud

Toont inhoud met de hoogste waardering sinds 06-06-19 in alle delen van de site

 1. 1 punt
  Een tijd lang moesten alle stadions in Nederland alleen maar over zitplaatsen beschikken. Nu zie je af en toe een staantribune of een staanvak. Als ik het goed begrijp was het zaak om alleen maar zitplaatsen te gebruiken na de Hillsborough-ramp in Engeland, maar dat was in 1989. Het heeft dus lang geduurd voordat alle stadions in Nederland eindelijk alleen maar zitplaatsen hadden. Was dat eindelijk het geval, krijg je nu weer opeens staantribunes en staanvakken. Ik blijf het raar vinden. Weet iemand hier meer over? En wat doe jij liever - zitten of staan?
 2. 1 punt
  Tegenwoordig niet zo veel meer. Een beetje lopen/gewichtheffen, maar dat is ook wel sporadisch. In de jeugd heb ik voetbal gespeeld en veel gefietst, maar de auto is nu wel zo relaxed.
 3. 1 punt
  Ik denk dat Koeman het lef moet hebben om Depay eerder naar de kant te halen als het niet loopt met hem. Hij heeft hele goede wedstrijden, maar er zijn er ook bij waarbij het armoe troef is en dan kan je veel beter Luuk de Jong een echte kans geven, in plaats van de laatste tien minuten.
 4. 1 punt
  Ieder jaar begint de Eredivisie en ieder jaar weet je dat of Ajax, PSV of Feijenoord kampioen wordt. Leuk voor de supporters van die clubs, maar daarmee is de Eredivisie natuurlijk een heel saaie competitie. Tien jaar geleden werd FC Twente een keer kampioen en het jaar daarvoor AZ. Dan moeten we terug naar 1980 waar AZ nog een keer kampioen is geweest en vervolgens komen we dan uit in 1964 waar DWS kampioen werd. In alle andere jaren is het één van die drie clubs en ik zie daar eigenlijk ook nooit verandering in komen. Wat zou er moeten gebeuren om die Eredivisie een aantrekkelijke competitie te maken waar ook andere clubs ooit een kans zouden kunnen maken om kampioen te worden? In het jaar 1964 werd DWS uit Amsterdam kampioen in een competitiewedstrijd tegen GVAV
 5. 1 punt
  Als je ziet dat Cillessen bij de strafschop tegen Engeland al enorm vroeg van zijn plaats af gaat denk ik van niet.
 6. 1 punt
  IK denk inderdaad dat Luuk de Jong de man wordt.
 7. 1 punt
  Hey begin was een beetje slapjes idd, maar als het dan zo tegen het einde toch spannend wordt schuif je toch langzaam naar het puntje van de stoel. Vermakelijke avond en ik ben heel erg benieuwd naar zondag!
 8. 1 punt
  Welkom bij Voetbalstek! Graag even je aandacht voor de volgende regels: Geen spam Geen beledigende berichten, en anderen niet lastig vallen (een beetje dollen mag) Geen 18+, schokkend of andere ongepast materiaal posten Blijf zo veel mogelijk on-topic Probeer altijd in het juiste sub-forum te posten. Hou het netjes, met fatsoenlijk Nederlands en een beetje redenering gebruiken m.b.t. argumenten enzovoort, want wij willen het niveau toch graag een beetje hoog houden. Daarnaast bieden wij een aantal site functies aan. Je mag van alles gebruik maken, zolang je gepast handelt. Het kan zijn dat wij content verwijderen of verplaatsen, of bans uitdelen mocht het een en ander uit de hand lopen. Bedankt voor het lezen!

Welkom bij Voetbalstek.nl!


Hét platform voor voetbalminnend Nederland!

Nog geen lid? Registreer je dan snel - je kunt meteen posten en gebruik maken van alle site functies!

Recente Afbeeldingen

×
×
 • Maak Nieuw...